Jordi Savall
Jordi Savall, nominat als Grammy
Los Angeles

Jordi Savall, nominat als Premis Grammy pel primer enregistrament mundial de l'òpera "Teuzzone", de Vivaldi

Jordi Savall està nominat als premis Grammy pel primer enregistrament mundial de l'òpera "Teuzzone", de Vivaldi. A la gravació hi participa una de les seves formacions, el conjunt instrumental Le Concert des Nations. L'òpera de Vivaldi es va gravar a l'Opéra Royal de Versalles.

RedaccióActualitzat
Jordi Savall està nominat als premis Grammy pel primer enregistrament mundial de l'òpera "Teuzzone", de Vivaldi. A la gravació hi participa una de les seves formacions, el conjunt instrumental Le Concert des Nations. L'òpera de Vivaldi es va gravar a l'Opéra Royal de Versalles.

Savall ha estat nominat diverses vegades als premis Grammy en l'apartat de música clàssica. L'any passar es va endur el Grammy a la millor interpretació de petita formació pel disc "Dinastia Borgia".

Als Grammy d'aquest any, també hi està nominat l'enregistrament al Liceu de Barcelona de l'òpera "Lulú", d'Alban Berg.

El "Teuzone" de Savall i la "Lulú" del Liceu competiran amb les nominacions de l"Agrippina" de Händel, dirigida per René Jacobs; "The Rake's Progress" de Stravinski, dirigit per Vladimir Jurowsky, i "L'anell dels Nibelungs", dirigit per James Levine. 

La 55a edició dels premis Grammy se celebrarà el diumenge 10 de febrer del 2013 a l'Staples Center de Los Angeles.


Anar al contingut