Barça

Jordi Roura: "Com millor estigui Messi, més opcions tindrem contra el Bayern"

El segon tècnic blaugrana, Jordi Roura, ha valorat positivament l'empat aconseguit a San Mamés i s'ha mostrat satisfet amb el partit dels jugadors malgrat no poder aconseguir la victòria que els permetés tenir opcions de deixar la Lliga sentenciada. Roura ha admès que l'equp és millor amb Messi i ha afirmat que l'argentí continua millorant, i espera que estigui al màxim de plenitud davant el Bayern. Roura espera que l'equp pugui aconseguir el seu objectiu de guanyar la Lliga la jornada vinent davant el Betis.

Actualitzat
El segon tècnic blaugrana, Jordi Roura, ha valorat positivament l'empat aconseguit a San Mamés i s'ha mostrat satisfet amb el partit dels jugadors: "Aquest camp és un camp complicat, que pressiona molt fins al final dels partits. No hem pogut fer el 3 a 1 però en línies generals hem fet un partit extraordinari".

Roura espera que l'equip pugui aconseguir el seu objectiu de guanyar la Lliga la jornada vinent davant el Betis: "Això és partit a partit, encara que haguéssim guanyat no ens garantia ser campions. Té molt de mèrit guanyar aquesta Lliga, ens anem acostant a poc a poc al que és el nostre objectiu".

I ha valorat molt positivament com ha jugat Messi a San Mamés: "Ha entrenat bé. De mica en mica va fent la seva evolució. Ha reballat molt bé aquests dies, segueix millorant i esperem que de mica en mica arribi a la seva plenitud." Ha acabat dient:"Quan no tenim el Leo ho notem, perquè és el millor jugador del món. Com millor estigui Messi, més opcions tindrem contra el Bayern."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut