Jordi Majó, entre Xavi Fernández i Francesc Perarnau
Barça

Jordi Majó no es planteja la continuïtat de Xavi Pascual i vol el retorn de Pau Gasol

El precandidat a la presidència del FC Barcelona ha presentat el seu projecte per a la secció de bàsquet, amb Francesc Perarnau i Xavi Fernández com a homes forts

Jaume CabeceransActualitzat

Jordi Majó ha presentat aquest dimarts les seves intencions a la secció del Barça de bàsquet. El precandidat ha estat acompanyat de Francesc Perarnau, gerent de la secció, i Xavi Fernàndez secretari tècnic, en el cas que Majó sortís escollit. Tots tres s'han mostrat molt il·lusionats per crear el nou projecte i portar el Barça de bàsquet a guanyar tots els títols possibles. "Hem de fer un club de bàsquet, no una secció més. Hem de recuperar el lideratge i començar un cicle guanyador", ha dit Fernàndez.

Durant l'acte, Majó ha plantejat la possible tornada de Pau Gasol al Barça. Fernàndez ha dit que vol "fitxar el Messi del bàsquet" per poder crear un equip fort de cara a les pròximes temporades, encara que no han concretat res amb el jugador.  

El projecte de Majó per a la secció no comptaria amb la continuïtat de Xavi Pascual a la banqueta. Fernàndez ha reconegut els mèrits tant de Pascual com de Joan Creus durant els últims anys però ha afirmat que cal crear un nou cicle.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut