Barcelona

Jordi Ciuraneta, nou conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

És el director general de Pesca i ha estat assessor del govern en Agricultura, Ramaderia i Pesca

RedaccióActualitzat

El nou conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Jordi Ciuraneta, de 51 anys, és actualment diputat al Parlament. Nascut a Sabadell, forma part de l'executiva de Convergència Democràtica de Catalunya des del 2007. Ha estat assessor d'Agricultura, Ramaderia i Pesca del govern (2011-2012) i director general de Pesca (2012-2014). També és el secretari d'àmbit d'Agricultura, Ramaderia, Medi Rural i Pesca de CDC.

El 2014, Jordi Ciuraneta va substituir Mireia Canals com a nou diputat de CiU al Parlament quan Canasl, número cinc de la llista per Lleida, va ser nomenada secretària general de l'Eurorregió Pirineus-Mediterrani a Barcelona.

Format en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE, Ciuraneta s'ha especialitzat en l'organització de cooperatives. Entre altres càrrecs, també ha estat vicepresident i responsable de Ramaderia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i president del Consell Sectorial del Porcí de la Confederació de Cooperatives Agràries d'Espanya, així com assessor en matèria de porcí del consell consultiu de la la Direcció General d'Agricultura de la Unió Europea. 

Ciuraneta també va ser tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la Palma d'Ebre (1991-2007) i vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i diputat a la Diputació de Tarragona. 

El nou conseller va entrar a militar a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i a la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) l'any 1989.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut