Hoquei patins

Jordi Camps convoca jugadors de nou clubs diferents per disputar la Copa Amèrica al Brasil

La selecció catalana d'hoquei patins marxa aquesta setmana a Recife, el Brasil, on debutarà a la Copa Amèrica, que es disputa durant la setmana que ve. Catalunya tindrà com a rivals al seu grup l'Argentina, els Estats Units, Xile, Sud-àfrica, el Brasil i Colòmbia, i aquest dimarts, el seleccionador Jordi Camps, ha fet oficial la llista de convocats de nou clubs diferents. Tot i que l'OK Lliga no s'atura, tots els clubs catalans han cedit un jugador, excepte el Barça, que n'ha cedit dos: Octavi Tarrés i Masoliver.

Actualitzat

El seleccionador català, Jordi Camps, ha convocat 10 jugadors de l'OK Lliga per disputar el campionat sud-americà al Brasil, que comença el dia 29 i s'acaba el 3 de novembre. El Barça té majoria de representants amb dos: Octavi Tarrés i Miquel Masoliver. També hi ha Molet, del Reus; Casanovas, del Vilanova; Mitjans, del Noia; Carbó, del Vic; Navarro, de l'Igualada; Pons, del Voltregà; Lladó, del Blanes, i Tibau, del Lloret.

Durant la setmana que durarà el campionat sud-americà, l'OK lliga no s'atura, amb la qual cosa els jugadors convocats es perdran dos partits. És per això que Jordi Camps ha fet una llista molt repartida amb jugadors de fins a 9 equips catalans. Ivan Tibau és el capità de la selecció catalana i és l'únic jugador que repeteix a la llista i que ja va jugar el Mundial B de Macau del 2004. Per Ivan Tibau, Catalunya aspira a guanyar aquest campionat tot i que tindrà rivals força perillosos com ara el Brasil, Xile i l'Argentina. El capità de la selecció catalana ha reconegut que la convocatòria ha hagut de ser molt equilibrada per tal de perjudicar el mínim possible els clubs catalans.

La notícia que la Federació Catalana de patinatge havia estat admesa a la Confederació sud-americana va causar sorpresa en el seu moment, quan es va fer pública. La tempesta inicial va anar passant i el tema va caure en l'oblit absolut. Ara, però, ha arribat el moment en què Catalunya disputa la primera competició oficial d'hoquei patins a Sud-amèrica: serà a partir de dilluns, amb jugadors de primer nivell i, això sí, sense que s'aturi l'OK Lliga.




Anar al contingut