NBA

Jordan lidera la victòria dels Wizards a la pista dels Bulls de Chicago

Michael Jordan va tornar a brillar davant del públic del United Center i, encara que en aquesta ocasió com a rival, va guiar els Wizards a la victòria (107-82) davant el seu exequip, els Bulls de Chicago. El públic de Chicago no va dubtar a rebre amb una gran ovació que va durar més de dos minuts el fill pròdig, que va firmar 10 punts, 5 rebots i 5 assistències en els 30 minuts que va estar a la pista, i va contemplar des de la banqueta l'últim quart d'un enfrontament que va quedar vist per a sentència des de molt aviat.

El pes ofensiu dels Wizards va correspondre a Jerry Stackhouse, amb 28 punts, i Kwame Brown, amb 20 punts i 12 rebots, que van firmar un còmode triomf. "Vaig sentir que el partit ja era nostre quan vam ser a dalt per 32 punts. No hi havia necessitat de 'matar' l'equip. En altres situacions sí, però no contra els Bulls", ha dit Jordan. Jordan tornarà a Chicago el pròxim 24 de gener, en la que podria ser la seva última aparició com a jugador davant del que va ser el seu públic.