Barça

Jonathan Dos Santos no jugarà el Gamper per una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama dreta

Jonathan dos Santos es perdrà el Gamper d'aquest vespre contra el Santos. El migcampista mexicà té una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama dreta que l'impedirà jugar aquesta nit contra l'equip brasiler. Es tracta d'una lesió lleu, però tot i això l'"staff" de Martino ha decidit reservar-lo per precaució. La baixa de Dos Santos s'afegeix a la de Cristian Tello, que tampoc podrà jugar per elongació muscular al bíceps femoral de la cama esquerra.

Actualitzat
Jonathan dos Santos es perdrà el Gamper d'aquest vespre contra el Santos. El migcampista mexicà té una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama dreta que l'impedirà jugar aquesta nit contra l'equip brasiler. Es tracta d'una lesió lleu, però tot i això l'staff de Martino ha decidit reservar-lo per precaució. La baixa de Dos Santos s'afegeix a la de Cristian Tello, que tampoc podrà jugar per elongació muscular al bíceps femoral de la cama esquerra.

Entrenament al complet

El Barça s'ha entrenat aquest divendres al matí amb la primera plantilla al complet. L'únic jugador que no ha treballat amb el grup és Tello, que ha fet exercicis de recuperació. A més, també s'han entrenat els dos jugadors del filial Jean Marie Dongou i Macky Bagnack, que portaran el dorsal 26 i 27 respectivament.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut