Futbol

Johan Cruyff valora la gestió de Joan Laporta en els àmbits econòmic i esportiu

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Johan Cruyff ha defensat la gestió de Joan Laporta. L'holandès ha presentat el documental dels seus 40 anys a Catalunya. El tècnic ha assegurat: "Laporta mai es ficava en el departament tècnic. Allà hi havia Txiki Begiristain i hi era jo. Ell ens va fer cas a nosaltres per fitxar Frank Rijkaard. I la resta de la junta hi estava d'acord, no hi va posar cap problema. En afers humans, el Barça era únic, i, com a exemple, la samarreta."

Actualitzat

 Johan Cruyff ha defensat la gestió de Joan Laporta en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio. L'holandès ha presentat el documental dels seus 40 anys a Catalunya. El tècnic ha assegurat: "Laporta mai es ficava en el departament tècnic. Allà hi havia Txiki Begiristain i hi era jo. Ell ens va fer cas a nosaltres per fitxar Frank  Rijkaard. I la resta de la junta hi estava d'acord, no hi va posar cap problema. En afers humans, el Barça era únic i com a exemple, la samarreta." 

Cruyff va afegir que tornant la insígnia d'or com a president d'honor del club va prendre una decisió intel·ligent per evitar que la seva imatge quedi tacada pels casos judicials que viu el Barça. L'extècnic i jugador es va mostrar partidari del dret a decidir per Catalunya.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut