Barcelona

Joel Joan serà "El crac" a partir de la tardor

L'actor dirigirà i protagonitzarà aquesta nova sèrie de TV3, una comèdia que barrejarà ficció i realitat

RedaccióActualitzat

"El crac" és el títol de la nova sèrie que TV3 prepara per a la pròxima temporada. L'actor Joel Joan dirigeix i protagonitza aquesta comèdia, interpretant un paper molt especial. Ja ha començat el rodatge d'aquesta sèrie que es podrà veure a partir de la tardor i que barreja ficció i realitat.

Joel Joan ha explicat que vol fer un canvi: "Posats a fer una cosa nova, crèiem que la idea era arriscar moltíssim i entrar en un llenguatge humorístic un pèl més adult potser". Es tracta d'una ficció a l'estil anglosaxó: "Els personatges fan d'ells mateixos. És autoparòdica i molt gamberra. Hem pensat que, posats a fer comèdia, fem un pas més i enfontem-nos amb nosaltres mateixos en primera persona".

Serà per tant diferent de les altres dues grans sèries d'èxit de Joel Joan a TV3, "Plats bruts" i "Porca Misèria". "El crac" promet fer riure. Humor al cent per cent, més cruel i més descarnat. En la producció, codirigida per Héctor Claramunt, Joel Joan és un actor intransigent, insuportable i víctima de la seva fama. Ningú vol treballar amb ell. Sara Espígol, Roger Coma i Miki Esparbé interpreten altres personatges principals. Igual que Assumpta Serna, que per primera vegada treballa en una sèrie de TV3. La nova sèrie consta de dotze capítols i hi col·laboren Xavier Sardà, David Janer, Bibiana Ballbè, Jaume Balagueró i Empar Moliner, que també es miren al mirall.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut