Barcelona

Joel Joan i Gerard Quintana comparteixen secrets al Teatre Condal

Seran al Condal sis nits, i només de dir els seus noms junts, molts espectadors tindran la curiositat de saber quins "secrets compartits" -que així es diu l'espectacle- ens desvelen el cantant Gerard Quintana i l'actor Joel Joan en aquest teatre. L'experiment el van començar al Festival Temporada Alta de Girona fa dos anys. Des d'aleshores, han fet actuacions escampades per tot el país, i ara porten al Condal de Barcelona aquella espontània proposta.

Actualitzat
Mirades còmplices d'una parella artística realment insòlita. Ni tan sols per ser dos artistes oposats. Només que el públic, que coneix sobradament Gerard Quintana i Joel Joan, poc se'ls hauria imaginat junts a dalt d'un escenari.

Gerard Quintana i Joel Joan defineixen el seu xou pel que no és: ni una obra de teatre ni un concert. Però hi canten, reciten i improvisen unes interpel·lacions que poden anar des de comentar les notícies del dia fins a explicar les anècdotes més surrealistes.

Aquest "teva-meva" escènic entre Joel Joan i Gerard Quintana acaba trobant-se amb una de les millors cançons de l'última etapa de Sopa de Cabra. Amb "Camins" s'uneixen les veus de dos artistes que es poden permetre una hora i mitja de complicitat i diversió.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut