Cartell de l'exposició

"Joc de trons" tria Barcelona per a l'inici d'una gran exposició mundial

Obrirà les portes el 28 d'octubre i s'hi recrearan els mítics escenaris de l'exitosa sèrie

RedaccióActualitzat

Bones notícies per als seguidors de la sèrie "Joc de trons". Barcelona serà la primera ciutat del món a acollir l'exposició basada en la sèrie.

Obrirà portes el 28 d'octubre i serà una mostra interactiva, amb objectes, vestuari i decorats originals de l'exitosa saga televisiva d'HBO.

Es farà a les naus gòtiques del Museu Marítim fins al 7 de gener. Així, a les Drassanes de Barcelona s'hi recrearan els mítics escenaris de "Joc de trons", com els paisatges hivernals del Nord, o la ciutat capital dels Set Regnes amb l'espectacular peça central del Saló del Tron o el tron de ferro.

La mostra també permetrà submergir-se en l'univers de la sèrie gràcies a una combinació d'entorns immersius, espais interactius i continguts multimèdia. També hi haurà tota mena d'atrezzo i accessoris, com armes, armadures i peces de vestir d'aquest fenomen de masses en què s'ha convertit la sèrie basada en els llibres de George R. R. Martin.

Les entrades es posen a la venda aquest dijous mateix.

L'exposició més extensa

Tot i que no és la primera vegada que es fa una exposició sobre "Joc de trons", aquesta és l'exposició més extensa que s'ha fet mai sobre la sèrie, que està a l'espera d'emetre la seva vuitena i darrera temporada.

La sèrie, amb milions de seguidors a tot el món, ha gravat en diverses ocasions a l'estat espanyol. A més de localitzacions a Girona i al castell de Santa Florentina, al Maresme, també s'ha rodat a Navarra, Peníscola, Càceres o Còrdova.

 

 

Anar al contingut