Los Angeles

"Joc de trons" i "The marvelous Mrs. Maisel" acaparen els Emmy 2018

HBO i Netflix empaten i recullen 23 guardons cadascuna

Actualitzat

Empat entre la cadena HBO i la plataforma d'internet Netflix en el palmarès dels premis Emmy, amb 23 premis cadascuna. La sèrie "Joc de trons" s'emporta el guardó a la millor sèrie dramàtica i obté un total de 9 premis, mentre que "The marvelous Mrs. Maisel", una sèrie d'Amazon, recull els principals reconeixements en la categoria de comèdia, en la gala celebrada aquesta nit a Los Angeles.


"Joc de trons" fa més gran la seva llegenda en la història de la televisió nord-americana i s'endú el premi principal de la nit, el de millor sèrie dramàtica. La resta de guardons en categoria dramàtica han quedat molt repartits, amb dues sorpreses: la de Mathew Rhys com a guanyador del premi a millor actor per seu paper d'espia rus en la sèrie "The americans" i Claire Foy, que s'ha endut el premi a la millor actriu dramàtica pel seu paper d'Elisabet II a "The Crown".

 

 

En la categoria de comèdia, en canvi, "The marvelous Mrs. Maisel" ha acaparat tots els premis principals, entre els quals el de millor actriu de comèdia per a Reichel Brosnahan, que feia una de les poques declaracions polítiques de la nit.

"Una de les coses que més m'agraden de la sèrie és que parla d'una dona que està trobant la seva pròpia veu de nou i és una cosa que està passant ara arreu del país. Una de les vies més importants per trobar la nostra veu és el vot. Per tant, si encara no ho heu fet, registreu-vos. Feu-ho ara mateix i registreu-vos. Voteu, participeu i porteu un amic amb vosaltres."

Bill Hader ha obtingut el premi a millor actor de comèdia per la sèrie "Barry".

 

 

Ni Antonio Banderas ni Penélope Cruz han recollit cap premi per les seves nominacions, però la minisèrie on treballava l'actriu espanyola, "El asesinato de Gianni Versace", ha estat la més guardonada de la gala en la seva categoria.

La gran derrotada de la nit ha  estat "El conte de la serventa"

La cerimònia ha estat presentada per primera vegada per dos joves monologuistes del xou "Saturday night live" amb gags inofensius. El moment televisiu l'ha ofert un dels guardonats quan li ha demanat matrimoni a la seva parella mentre recollia el premi.

 

ARXIVAT A:
Televisió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut