El nou president del Consell del Pla d'Urgell, Joan Trull, després de prendre possessió del càrrec, amb el president sortint Josep Maria Huguet…
El nou president del Consell del Pla d'Urgell, Joan Trull, després de prendre possessió del càrrec, amb el president sortint Josep Maria Huguet, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i alcaldes. Imatge del 4 d'agost del 2017. (Horitzontal)

Joan Trull pren el relleu de Josep Maria Huguet al capdavant del Consell Comarcal del Pla d'Urgell

ACN Mollerussa.-L'alcalde de Vilanova de Bellpuig, Joan Trull, és des d'aquest divendres el nou president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Trull ha pres el relleu del fins fa poc alcalde de Sidamon, Josep Maria Huguet, que en accedir l'any 2015 a la presidència del consell ja va manifestar la seva voluntat de presidir-lo només dos anys per tal de poder-se jubilar. El nou president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell -també del PDeCAT com Huguet - ha posat en valor els eixos estratègics de la institució per als pròxims dos anys. Joan Trull estarà acompanyat en el mandat pels vicepresidents Rosalia Carnicer (regidora de l'Ajuntament de Mollerussa), Melcior Claramunt (alcalde de Miralcamp), Jordi Llanes (alcalde de Castellnou de Seana) i Jordi Calvís (alcalde de Golmés). L'acte de presa de possessió ha comptat, entre altres, amb la presència del president de la Diputació de Lleida i alcalde de Fondarella, Joan Reñé.

Anar al contingut