Joan Roca i Ferran Adrià promocionen la gastronomia gironina a Londres coincidint amb la gala de 'Restaurant Magazine'

Girona (ACN).- El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha organitzat per al 30 d'abril a Londres una acció promocional per donar a conèixer la gastronomia gironina coincidint amb la gala de la revista 'Restaurant Magazine'. L'acció, amb el nom 'esmorzar amb estrelles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona', es farà al matí, hores abans de conèixer quin serà el millor restaurant del món. Al capdavant del rànquing hi ha estat durant anys el Bulli i el Celler de Can Roca ocupa el segon lloc. Els cuiners Ferran Adrià i Joan Roca actuen com a amfitrions i ambaixadors de la gastronomia gironina en l'acció, dirigida a donar a conèixer la destinació entre cinquanta mitjans de comunicació internacionals.
Joan Roca i Ferran Adrià promocionen la gastronomia gironina a Londres coincidint amb la gala de 'Restaurant Magazine'

Joan Roca i Ferran Adrià promocionen la gastronomia gironina a Londres coincidint amb la gala de 'Restaurant Magazine'

Girona (ACN).- El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha organitzat per al 30 d'abril a Londres una acció promocional per donar a conèixer la gastronomia gironina coincidint amb la gala de la revista 'Restaurant Magazine'. L'acció, amb el nom 'esmorzar amb estrelles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona', es farà al matí, hores abans de conèixer quin serà el millor restaurant del món. Al capdavant del rànquing hi ha estat durant anys el Bulli i el Celler de Can Roca ocupa el segon lloc. Els cuiners Ferran Adrià i Joan Roca actuen com a amfitrions i ambaixadors de la gastronomia gironina en l'acció, dirigida a donar a conèixer la destinació entre cinquanta mitjans de comunicació internacionals.