Joan Miquel Oliver presentarà el seu nou disc el 25 d'abril a Girona
Joan Miquel Oliver presentarà el seu nou disc el 25 d'abril a Girona
Girona

Joan Miquel Oliver presentarà el seu nou disc el 25 d'abril al Teatre Municipal de Girona

L'exlíder d'Antònia Font estrenarà l'àlbum al Festival Strenes i marcarà l'inici d'una gira que passarà també pel Primavera Sound de Barcelona i el Vida de Vilanova i la Geltrú.

RedaccióActualitzat

L'exlíder d'Antònia Font, Joan Miquel Oliver, presentarà el seu nou disc en primícia al Festival Strenes de Girona. La cita serà el 25 d'abril al Teatre Municipal de la capital gironina. Aquest concert serà el tret de sortida d'una gira que passarà també per altres festivals: el 30 de maig pel Primavera Sound de Barcelona i, a principis de juliol, pel Vida de Vilanova i la Geltrú. De moment, són les tres úniques dates confirmades per Joan Miquel Oliver per presentar un disc que es publicarà a l'abril.

Les actuacions seran en format trio, al costat de Xarli Oliver a la bateria i el seu excompany a Antònia Font Jaume Manresa, als teclats. Serà el seu tercer treball en solitari, el primer després del comiat de la banda, fa poc més d'un any. Les entrades per al concert de presentació a Girona ja es poden comprar al web del festival i valen 17 euros.

El concert inaugural del Festival Strenes de Girona anirà a càrrec de la Companyia Elèctrica Dharma, que estrenarà la "Gira 40 anys" el 10 d'abril. Del cartell d'aquest certamen també destaca la presentació del segon disc de Blaumut, un treball que s'està gravant i produint a Cervera i que veurà la llum al mes de març.

Anar al contingut