Joan Manuel Serrat entrevistat a la cadena mexicana Univisión
Joan Manuel Serrat entrevistat a la cadena mexicana Univisión
Mèxic

Joan Manuel Serrat no creu que la independència sigui convenient per Catalunya

El cantautor pensa que el seu posicionament en contra de la independència de Catalunya pot provocar rebuig entre un sector dels catalans

RedaccióActualitzat

El cantautor Joan Manuel Serrat creu que no és convenient per a Catalunya independitzar-se d'Espanya. Ho ha afirmat en una entrevista concedida a la cadena hispana Univisión.

 

El compositor català es mostra partidari del dret de les persones a "decidir sobre el seu futur", però contrari a la idea que la independència sigui convenient per a Catalunya:

"Son dues coses diferents. Jo estic d'acord que les persones han de poder decidir sobre el seu futur i tenen tot el seu dret a decidir el seu futur, faltaria més... Una altra cosa és que jo cregui que sigui convenient per Catalunya independitzar-se d'Espanya."

L'intèrpret va afegir que als governs de Catalunya i d'Espanya els convé mantenir la situació actual:

"Penso que la situació produïda és una situació que es manté perquè els convé a les parts interessades, al govern de Catalunya i al govern d'Espanya, que tenen molt en aquests moments a mantenir calladet."

Serrat no descarta que el seu posicionament sobre la independència provoqui el rebuig d'un sector de la població catalana:

"Aquest punt de vista em posa en conflicte amb el 47% dels meus conciutadans que han votat que sí, i que jo respecto, i segurament hi ha un 51 o 52% que poden estar parcialment d'acord amb mi."

 

Anar al contingut