Ciclisme

Joan Llaneras aconsegueix la medalla de plata en els 40 quilòmetres de persecució

El ciclista balear Joan Llaneras ha aconseguit la medalla de plata en la prova de 40 quilòmetres de persecució dels Mundials de ciclisme en pista que es disputen fins diumenge a Stuttgart, Alemanya. El mallorquí va finalitzar la prova en segon lloc només darrere de l'austíac Franz Stocher, que s'ha penjat la medalla d'or.

Tot i aquest segon lloc, Llaneras està disgustat pel comportament del corredor austríac que en tot moment va anar darrere del balear: "Tothom ha anat a fer la seva carrera menys ell. El que ha fet no és d'homes, però prefereixo no posar-li cap qualificatiu", ha declarat Llaneras. Un cop acabada la prova el ciclista es va acostar a la part de la graderia on hi havia la seva família i va pujar el seu fill Pau a la seva bicicleta. D'altra banda l'equip espanyol format per Asier Maeztu, Carlos Castaño, Sergi Escobar i Guillermo Ferrer ha aconseguit batre el rècord estatal sobre la distància de 4.000 metres amb un temps de 4 minuts 9 segons i 170 centèsimes. Tot i aquest temps, el combinat espanyol no ha aconseguit classificar-se per lluitar per una medalla en els Mundials de pista d'Stuttgart.