Cinc dies pel derbi

Joan Laporta i Dani Sánchez Llibre dinaran junts abans del Barça-Espanyol

Quatre anys després, Joan Laporta i Daniel Sánchez Llibre tornaran a dinar junts el dia d'un partit Barça-Espanyol. És un fet destacat perquè les relacions entre les dues directives i, especialment, entre els dos presidents, són inexistents des que el Barça no va permetre a Saviola jugar amb l'Espanyol. La diferència del dinar de dissabte amb els anteriors és que no l'organitza el Barça, sinó la Fundació Pasqual Maragall, que dedica el dia del partit a tot un seguit d'actes per conscienciar en la lluita contra l'Alzheimer.

Actualitzat
Només per això, perquè el dinar no l'organitza el Barça, Daniel Sánchez Llibre ha acceptat dinar al costat de Laporta. Els dos presidents no s'asseien en una taula per dinar des del 2005. En aquest quatre anys sí que hi ha hagut algun dinar entre les dues directives, però sempre sense els dos presidents. De fet, a les últimes temporades, l'Espanyol ja no ha convocat mai un dinar pel derbi. Alguns consellers de l'Espanyol han intentat convèncer Daniel Sánchez Llibre que s'ho repensi i faci un gest d'acostament cap a la directiva de Laporta, i s'oblidin les diferències pel cas Saviola. Sánchez Llibre, però, sempre ha defensat que aquests dinars no tenen gaire sentit i, de fet, ja no assisteix gairebé mai a cap dinar de directives amb altres clubs.

Junts contra l'Alzheimer


En aquesta ocasió, la Fundació Pasqual Maragall per la Recerca contra l'Alzheimer ha convocat aquest dinar i Sánchez Llibre hi ha donat el sí. Hi assistiran els presidents del Barça i l'Espanyol, però com a presidents de les fundacions de les respectives entitats, Pasqual Maragall i tres directius de les tres fundacions. La Fundació Pasqual Maragall aprofitarà el derbi per fer un seguit d'accions per conscienciar sobre la lluita contra l'Alzheimer. Les fundacions del Barça i l'Espanyol hi col·laboraran. Es projectarà un vídeo promocional als videomarcadors del Camp Nou i els jugadors es faran una fotografia conjunta amb una pancarta amb el lema "Tots juguem contra l'Alzheimer". Pasqual Maragall farà el servei d'honor del partit.
Anar al contingut