Madrid

Joan Gaspart assegura que ja estan disponibles els diners per a l'ampliació de capital de Spanair

El president de Turisme de Barcelona i membre de la comissió executiva de Spanair, Joan Gaspart, ha anunciat que ja es tenen els diners necessaris per fer l'ampliació de capital de Sapanir. Gaspart ha fet aquestes declaracions en un esmorzar a Madrid, en què s'ha mostrat optimista sobre el futur de l'aerolínia catalana. El president de Turisme de Barcelona, però, no ha volgut detallar la xifra de diners disponibles per a l'ampliació de capital.

Actualitzat
Joan Gaspart no ha volgut concretar si la xifra per a l'ampliació de capital serà finalment de 100 milions d'euros com asseguraven algunes fonts. El president de Turisme de Barcelona ha afegit que el responsable d'explicar els detalls de l'operació ha de ser el president de Spanair, Ferran Soriano. Tot i així, ha assegurat que es complirà el termini fixat per fer l'operació i que té com a data límit el 30 d'abril.

La societat Iniciatives Empresarials Aeronàutiques (IEASA), propietària del 80,1% de Spanair, està integrada per Catalana d'Iniciatives, Turisme de Barcelona i Fira de Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut