Primer pla de Joan Coma a les portes dels jutjats de Berga per donar suport a l'alcaldessa, Montse Venturós. Imatge del 4 de novembre de 2016 (…
Primer pla de Joan Coma a les portes dels jutjats de Berga per donar suport a l'alcaldessa, Montse Venturós. Imatge del 4 de novembre de 2016 (Horitzontal).

Joan Coma: "És intolerable que en ple segle XXI detinguin un càrrec electe per defensar la llibertat del nostre poble"

Actualitzat

ACN Berga.-El regidor de Capgirem Vic (CUP) Joan Coma ha acudit aquest divendres als jutjats de Berga per donat suport a l'alcaldessa de la ciutat, Montse Venturós, que ha estat detinguda pels Mossos d'Esquadra per portar-la a declarar als jutjats. Coma ha lamentat que "tornin a venir-nos a buscar de matinada". El regidor vigatà considera "intolerable en ple segle XXI que detinguin un càrrec electe per defensar la llibertat del nostre poble" i creu que és un "atac antidemocràtic". Coma també ha afirmat que "no acatem ordres injustes i antidemocràtiques de l'esta espanyol". D'altra banda, el regidor de Vic, que està sent investigat per un presumpte delicte d'incitació a la sedició, ha criticat l'actuació de la conselleria de la Justícia i dels Mossos d'Esquadra, ja que considera que "no han d'obeir ordres de l'Estat" perquè "tenim un full de ruta i l'hem de seguir directe cap a la independència del nostre poble". "No entenem que es donin ordres antidemocràtiques al cos policial i, per tant, ni la conselleria ni el cos policial haurien d'obeir ordres antidemocràtiques com aquesta".

Anar al contingut