Ral.li Dakar

Joan Barreda en motos i Carlos Sainz en cotxes, els guanyadors de la setena etapa del Dakar

El motorista Joan Barreda ha guanyat la setena etapa del Dakar i li ha retallat poc més de 4 minuts en la general al líder, Marc Coma, que ha entrat segon en la meta boliviana d'Uyuni. El primer cotxe en arribar a la meta de Salta ha estat el buggy de Carlos Sainz. Nani Roma manté el liderat en aquesta categoria.

Actualitzat

El motorista Joan Barreda ha guanyat la setena etapa del Dakar i li ha retallat poc més de 4 minuts en la general al líder, Marc Coma, que ha entrat segon en la meta boliviana d'Uyuni per davant de Cyril Després. És la tercera victòria d'etapa del castellonenc. En la general, Coma té 38 minuts i 14 segons d'avantatge sobre Barreda.

Jordi Viladoms ha aconseguit pujar fins al tercer lloc de la classificació general després que el francès Alain Duclos s'hagi perdut durant aquesta etapa amb traçat reduït per a motos i quads a causa d'uns núvols baixos que no deixaven volar els helicòpters. Viladoms, però, només té 32 segons de marge sobre el francès. Joan Pedrero ha acabat quart, mentre que Laia Sanz ha estat la dozena a arribar a Uyuni, i ocupa la dinovena plaça de la general.

Roma també conserva el liderat

Els cotxes han completat un bucle de 533 quilòmetres amb sortida i arribada a Salta. L'etapa ha estat per a Carlos Sainz, amb gairebé 4 minuts i mig d'avantatge sobre el qatarià Nasser al-Attiyah i poc més de 7 minuts sobre el francès Stéphane Peterhansel. El quart a arribar ha estat Nani Roma, que manté el liderat d'aquesta categoria amb una diferència de 31 minuts respecte a Peterhansel. Ha estat la segona victòria d'etapa per al pilot madrileny, gairebé sense opcions al triomf final.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut