Ricard Belis i Montse Armengou, al centre, reben el premi Tiflos de Periodisme de l'ONCE
Ricard Belis i Montse Armengou, al centre, reben el premi Tiflos de Periodisme de l'ONCE

"Jo també vull sexe", de TV3, premi periodisme de l'ONCE

El treball, de Montse Armengou i Ricard Belis, tracta de les persones amb discapacitat reivindiquen el seu dret al sexe i el paper de l'assistent sexual

RedaccióActualitzat

En la XIX edició dels Premis Tiflos de Periodisme de l'ONCE, el premi en la categoria de televisió ha estat per al documental "Jo també vull sexe", emès pel programa "Sense ficció" de TV3. Els documental, de Ricard Belis i Montse Armengou, explica la possibilitat que les persones amb discapacitat visquin amb plenitud les seves necessitats sexuals. El jurat ha destacat la manera com es tracta aquest tema tan delicat.

"És una delícia en la forma i en el fons perquè tracta un tema complicat: el del sexe i les persones amb discapacitat. Ho mostra a la televisió d'una manera elegant i amb persones reals. És un treball valent, sensible, respectuós. Emociona l'espectador sense fer servir morbo."

A més de "Jo també vull sexe", l'ONCE també ha premiat "Jornada de apoyo a víctimas de la Taliomida", de Javier Hernández Bravo i emès al programa "Entre paréntesis", de Ràdio Nacional d'Espanya Ràdio 5; un conjunt de treballs publicats a elespañol.es de Pepe Barahona i Renando Ruso; i el treball "El sueño cumplido", d'Antonio José Armero García, publicat al diari "Hoy Diario de Extremadura".

 

 

Anar al contingut