JO, EL DESCONEGUT

El telefilm, basat en el llibre homònim d'Antoni Dalmases, narra la història de l'Arnau, un adolescent, mal estudiant, ocupat més que res a divertir-se amb els amics fins que s'enamora de l'Olga - que participa en qualsevol causa social- i canvia les seves prioritats. (Emès el 13-03-10)

Sinopsi

L'Arnau és un jove de disset anys amb una vida totalment despreocupada. A l'institut s'enamora de l'Olga, una ànima inquieta que s'enrola a qualsevol causa social. A partir d'aquí la seva vida canvia. Per fer mèrits amb l'Olga, s'apunta a totes les activitats en què ella participa, incloent-hi anar a cuidar avis el cap de setmana a l'associació on l'Olga fa de voluntària. Així és com coneix el Ramon, un home d'un passat llibertari confús que té un principi d'Alzheimer. L'Arnau, a qui tot això li interessa ben poc i tan sols ho fa per l'Olga, comença a agafar realment afecte per l'avi i l'ajuda a recordar els episodis més tristos de la seva vida com a llibertari enfront dels feixistes. La relació amb l'avi, la seva pèrdua i la relació amb l'Olga, de vegades francament complicada, han donat un altre sentit a la seva vida.


Producció: Televisió de Catalunya, Jet films i Televisión Española, 2007
Director: Joan Mallarach
Guionistes: Manuel Angel Egea i Andreu Martín
Director de fotografia: Isaac Vila
Música: Víctor Reyes
Intèrprets: Fernando Guillen (Ramon), Bernat Quintana (Arnau), Carla Nieto (Olga), Teresa Cuniller (Victòria), Jordi Planas (Dr. Giralt) i Amparo Soler Leal (Teresa)



Anar al contingut