Carter en una conferència de premsa
Carter en una conferència de premsa
Georgia

Jimmy Carter anuncia que el càncer de cervell i fetge que tenia "se n'ha anat"

Carter ha fet aquest sorprenent anunci en les classes de catequesi que dóna cada setmana en una església baptista

Actualitzat

L'expresident dels Estats Units Jimmy Carter anuncia que ha guanyat la batalla contra el càncer de cervell que li van diagnosticar abans de l'estiu.

Segons publica el diari "Atlanta Journal", Carter, de 91 anys, assegura que el tractament mèdic ha aconseguit eliminar els quatre tumors que li havien detectat, segons revelen els últims escàners que li han fet.

Carter ha fet aquest sorprenent anunci en les classes de catequesi que dóna cada setmana en una església baptista a la seva localitat natal de Plains, a l'estat de Geòrgia.

Segons Carter, una ressonància magnètica que se li va fer aquesta setmana va mostrar que el càncer al cervell "se n'havia anat".

L'expresident dels Estats Units va explicar a l'agost que tenia un càncer que se li havia estès al fetge i al cervell. Des de llavors, Carter s'ha sotmès a una operació per extirpar-li un 10% del fetge, ha fet tractaments de radioteràpia i ha pres medicaments experimentals.

Carter, que és Premi Nobel de la Pau per la seva activitat humanitària, va haver de restringir les seves activitats al Centre Carter per a la defensa dels drets humans per seguir el tractament.

Anar al contingut