Jesús Eguiguren
Jesús Eguiguren
Sant Sebastià

Jesús Eguiguren visita Arnaldo Otegui dos dies després que el Constitucional hagi decidit mantenir a la presó el líder de l'esquerra abertzale

El president dels socialistes bascos ha fet una visita de caràcter privat al secretari general de Sortu, dos dies després que el Tribunal Constitucional hagi decidit mantenir Arnaldo Otegi a la presó.

RedaccióActualitzat
El president dels socialistes bascos, Jesús Eguiguren, ha fet una visita de caràcter privat al secretari general de Sortu, Arnaldo Otegi, dos dies després que el Tribunal Constitucional (TC) hagi decidit mantenir a la presó el líder de l'esquerra abertzale mentre estudia el recurs pel "cas Bateragune".

Segons han confirmat a l'agència Efe fonts de l'entorn d'Eguiguren, la visita havia estat sol·licitada pel dirigent socialista abans que es conegués la decisió del TC i no està relacionada amb aquesta decisió. El mateix entorn d'Otegi ha fet pública la notícia a través del compte que gestiona a Twitter el seu germà. El president del PSE-EE s'ha entrevistat en diverses ocasions amb Otegi a la presó de Logronyo; a tots dos polítics els uneix una bona relació personal des de les converses que van intentar posar fi al terrorisme d'ETA l'any 2006.
Anar al contingut