Jèssica Vall, en un moment de la prova d'aquest dilluns (EFE)
Natació

Jessica Vall es classifica per a les semifinals dels 100 metres braça

La nedadora barcelonista saltarà aquesta tarda a la piscina per aconseguir un lloc a la final en una distància que no és la seva predilecta

Actualitzat

Jessica Vall ha estat la nota positiva per a la delegació espanyola en les proves eliminatòries dels mundials de natació de Kazan que s'han disputat aquest dilluns al matí. La nedadora del CN Sant Andreu ha obtingut el pas a les semifinals dels 100 metres braça amb un temps de 1:07:13, el desè millor crono en total.

En canvi, en la mateixa prova no ha pogut passar el tall la també barcelonina Marina Garcia (1:07:97), que haurà d'esperar més bona sort en els 200, De fet, tant Garcia com Vall van arribar a Kazan amb més esperances dipositades en els 200 metres, on es defensen millor. 

La de Garcia no ha estat l'única eliminació d'un representant català en la matinal, ja que el colomenc Juan Miguel Rando no ha pogut continuar endavant després de fer el vint-i-sisè millor temps en els 100 metres esquena.  

Katie Ledecky, rècord del món als 1500 

La oprotagonista de la matinal ha estat, però, Katie Ledecky. La nord-americana ha batut el rècord del món dels 1500 metres, aturant el crono en 15:27.71 i millorant en 65 centèssimes el registre que ella mateixa posseïa des del mes d'agost passat.  

 

 

Anar al contingut