Ciclisme

Jean-Patrick Nazon guanya a l'esprint la tercera etapa i Robbie MacEwen se situa líder

El francès Jean-Patrick Nazon ha guanyat la tercera etapa del Tour de França, que com les dues anteriors, s'ha tornat a decidir a l'esprint. El corredor francès ha aconseguit d'aquesta manera la seva segona victòria en aquesta prova, la primera va ser la temporada passada. També és la segona victòria pel seu equip, Ag2r. Nazon ha necessitat 4 hores 36 minuts i 46 segons per completar els 210 quilòmetres que separen les localitats de Waterloo i Easquehal. L'australià Robbie MacEwen (Lotto), que va guanyar l'etapa d'ahir s'ha fet amb el mallot groc de líder. Iban Mayo s'ha vist implicat en una caiguda i ha perdut 3 minuts i 52 segons.

La tercera etapa del Tour de França ha vesitit un nou corredor amb el mallot groc de líder. Si ahir es va imposar a la segona etapa, l'australià Robbie McEwen, avui s'ha situat al capdavant de la classificació amb un segon d'avantatge sobre Cancellara, que és segon. McEwen ha creuat la línia d'arribada en tercer lloc i això l'ha portat a liderar la prova francesa. El velocista del Lotto és el quart australià que lidera el Tour. Aquest dimecres es disputarà la quarta etapa de 64,5 quilòmetres, una contrarrellotge per equips entre Cambrai i Arràs.