Bàsquet

Jawai, Ingles i Sada amplien la llista de lesionats del Barça Regal a cinc dies de la Final Four

El Barça encara la setmana decisiva a 5 dies del partit de semifinals contra el Reial Madrid de la Final Four d'EuroLliga amb l'acumulació de problemes físics de molts jugadors. Diversos jugadors del Barça han acabat amb molèsties físiques després del matx davant el Joventut que el Barça Regal ha guanyat. Jawai ha notat una punxada a la fascia del peu dret i ha hagut de plegar del partit abans d'hora; Ingles té un esquinç de turmell i Sada, molèsties musculars al bessó, i tampoc han pogut disputar tot l'encontre. Ha estat el peatge que ha pagat l'equip de Pascual en un clàssic igualat en la primera part i amb piconadora local en la segona.

Actualitzat
El Barça encara la setmana decisiva a 5 dies del partit de semifinals contra el Reial Madrid de la Final Four d'EuroLliga amb l'acumulació de problemes físics de molts jugadors. Diversos jugadors del Barça han acabat amb molèsties físiques després del matx davant el Joventut que el Barça Regal ha guanyat. Jawai ha notat una punxada a la fàscia del peu dret i ha hagut de plegar del partit abans d'hora; Ingles té un esquinç de turmell i Sada, molèsties musculars al bessó, i tampoc han pogut disputar tot l'encontre. Ha estat el peatge que ha pagat l'equip de Pascual en un clàssic igualat en la primera part i amb piconadora local en la segona.

A les molèsties de Navarro, que contra la Penya ha pogut agafar minuts i sembla recuperat, i a la lesió de CJ Wallace, que per una lesió al colze serà dubte fins a l'últim moment, s'hi han afegit aquests nous contratemps. També Todorovic està jugant amb un dit de la mà trencat.

A Jawai se li faran aquest dilluns unes proves mèdiques per determinar l'abast de la lesió, però el mateix Xavi Pascual, en acabar el matx, no s'ha mostrat gaire optimista: "Nate Jawai ha notat una punxada a la zona de la fàscia, i té molt molt mala pinta. Malgrat tot, intentarem veure si som capaços de guanyar a Londres".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut