Futbol

Javier Saviola jugarà al Reial Madrid la temporada que ve

Javier Saviola jugarà al Reial Madrid la temporada que ve. Segons ha confirmat el mateix jugador a Televisió de Catalunya, l'acord és total i només falta la signatura del contracte, que es produirà en el transcurs d'aquesta setmana. El "Pibito" ha estat blaugrana les últimes sis temporades, tot i que va marxar dos anys cedit: un al Mònaco i un altre al Sevilla, amb el qual va guanyar la Copa de la UEFA al 2006. Com a blaugrana, només ha aconseguit una Supercopa d'Espanya. Dilluns a la nit, Schuster ja parlava, a la ràdio, del més que possible fitxatge de Javier Saviola.

Actualitzat

El seu fitxatge només està pendent de la firma. Saviola era una petició expressa tel nou tècnic del Reial Madrid, que dilluns, en una emissora de ràdio, va assegurar que el públic del Bernabéu l'acollirà amb els braços oberts, sobretot perquè canviarà els colors blaugranes pel blanc.

A més, el secretari tècnic del Reial Madrid, Miguel Ángel Portugal, ha confirmat a Catalunya Ràdio que Javier Saviola podria fitxar pel Reial Madrid en els pròxims dies.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut