Los Angeles

Javier Bardem podria ser el protagonista de la pel·lícula del rescat dels miners

La història dels 33 miners xilens atrapats durant 69 dies a 700 metres sota terra és real, però podria haver sorgit perfectament d'un grup de guionistes. Els productors ja li ha posat l'ull al damunt i miren de recollir el màxim de detalls i impressions dels protagonistes i dels seus familiars. La industria ha començat a treballar per tenir enllestida la cinta com més aviat millor. Entre els actors que podrien posar cara als miners està l'espanyol Javier Bardem.

Actualitzat
Segons el mitjà de comunicació Times Live, Bardem, guanyador d'un Oscar pel seu paper a "No és país para viejos", tindria molts números de ser el protagonista de la pel·lícula, que relataria el periple dels 33 miners durant més de dos mesos a l'interior de la mina San José.

Javier Bardem és en aquests moments un dels actors espanyols amb més projecció internacional. Acaba d'estrenar "Come, Reza, Ama" al costat de Julia Roberts.  A més té pendent el llançament de "Biutiful", l'esperada pel·lícula  d'Alejandro González Iñárritu i el rodatge de la nova pel·lícula de Terrence Malick, on compatirà plans amb Christian Bale, Rachel  McAdams i Olga Kurylenko.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut