Barcelona

Javier Bardem i Sean Penn roden a Barcelona

Els dos actors han coincidit després de 10 anys i de treballar a la pel·lícula "Antes que anochezca", que li va reportar a Bardem una nominació a l'Oscar. A la capital catalana, Penn i Bardem participen al rodatge de la coproducció francoamericana "Gunman".

RedaccióActualitzat
La capital catalana ha tornat a convertir-se aquest dimecres en un plató de rodatge. Els que aquest matí circulaven per la Rambla de Catalunya de seguida han pogut percebre que hi passava alguna cosa fora de l'habitual. I no anaven errats. S'hi han trobat Javier Bardem i Sean Penn treballant en la coproducció francoamericana "Gunman". Al rodatge també hi participa la productora catalana Nostromo.

Mentre els figurants assajaven a la Rambla, Penn ha aprofitat per comentar la jugada amb un dels tòtems de hollywood, el productor de "Matrix" Joe Silver, que ha seguit de prop el rodatge. A la pel·lícula, Penn interpreta un assassí a sou retirat, un personatge que s'inspira en el de Martin Terrier, protagonista dels llibres de Jean-Patrick Manchette, un dels mestres de la novel·la negra francesa. L'actor comparteix protagonisme amb l'espanyol Javier Bardem. Tots dos han tornat a treballar junts després de 10 anys, quan van coincidir al film "Antes que anochezca". Aquesta pel·lícula va reportar a Bardem una nominació a l'Oscar al millor actor per la interpretació del poeta cubà Reinaldo Arenas.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut