Londres

Javier Bardem és candidat al Bafta com a millor actor de repartiment

La carrera de Javier Bardem és imparable. Després de ser guardonat amb el Globus d'Or com a millor actor de repartiment i estar a les travesses pels Oscars, Bardem és un dels candidats al premi Bafta com a millor actor per "No country for old men", dirigida per Joel i Ethan Coen. La pel·lícula "Expiación", i el seus actors protagonistes, Keira Knightley i James McAvoy, són també candidats a aquests premis a la categoria de millor actriu i millor actor, respectivament.

Actualitzat
Javier Bardem és un irreconeixible, fred i calculador assassí en sèrie en la darrera pel·lícula dels germans Coen, basada en una adaptació de l'obra de Cormac McCarthy.

La seva metamorfosi ja li ha donat nombrosos frutis, entre ells, el Globus d'Or com a millor actor de repartiment, però n'hi ha hagut d'altres, com el premi que atorguen els crítics de cinema dels Estats Units. Ara, l'actor opta als premis de l'Acadèmia Britànica de Cinema i Televisió, més coneguts com els Bafta.

No és la primera vegada que Bardem arriba a ser candidat a premis de rellevància internacional. Va estar nomenat fins en dues ocasions al Globus d'Or com a millor actor per "Mar adentro" i "Antes de que anochezca" però, finalment, no els va aconseguir. Totes les travesses apunten que Javier Bardem tornarà a fer història i serà candidat als Oscars. Per saber-ho, caldrà esperar el 22 de gener, data en què es donaran a conèixer els aspirants. La cerimònia serà el 24 de febrer.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut