Aguirre va ser expulsat al camp de l'Osasuna. (Foto: EFE)
Espanyol

Javier Aguirre, sancionat amb quatre partits per insultar Iglesias Villanueva a Pamplona

A Javier Aguirre li ha sortit cara la seva incontinència verbal a Pamplona. El Comitè de Competició l'ha sancionat amb quatre partits per insultar l'àrbitre Iglesias Villanueva durant l'Osasuna-Espanyol. La sanció es començarà a complir avui mateix amb el matx de Copa a Alcorcón. L'Espanyol té previst presentar un recurs al Comitè d'Apel·lació.

Actualitzat

A Javier Aguirre li ha sortit cara la seva incontinència verbal a Pamplona. El Comitè de Competició l'ha sancionat amb quatre partits per insultar l'àrbitre Iglesias Villanueva durant l'Osasuna-Espanyol. La sanció es començarà a complir avui mateix amb el matx de Copa a Alcorcón. A més, el comitè imposa una sanció de 3005 euros a l'entrenador mexicà.

El club havia presentat al·legacions basades en el fet que en cap cas va voler dirigir-se a l'àrbitre del partit, Iglesias Villanueva, de forma despectiva, i que totes les seves expressions al llarg del matx s'han d'emmarcar en la utilització de llenguatge propi habitual en instants de competició, que no pot ser considerat injuriós perquè mai va tenir aquesta finalitat.

L'Espanyol té previst presentar un recurs al Comitè d'Apel·lació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut