Espanyol

Javi Márquez es fractura el peroné i es perdrà el que queda de temporada

L'Espanyol perdrà Javi Márquez de cara al tram final de la Lliga. El migcampista blanc-i-blau es va fracturar el peroné de la cama dreta durant el partit d'ahir a la nit davant el Sevilla i s'haurà d'estar un mínim de dos mesos de baixa. Aquesta lesió l'apartarà dels terrenys de joc el que queda de temporada. Márquez va topar fortuïtament amb Iván Alonso quan tots dos lluitaven per rematar una pilota i fruit d'aquesta acció el del planter va patir la fractura. Al jugador se li ha immobilitzat la cama amb un guix i continuarà a partir d'ara un tractament conservador per avançar en la recuperació.

Actualitzat
Javi Márquez és una de les revelacions més agradables de l'Espanyol d'aquesta temporada. Deixant de banda l'irregular joc de l'equip, l'eclosió del jugador del planter ha estat una de les promeses de futur més satisfactòries de la plantilla periquita fins al punt de convertir-se ja en una peça imprescindible del mig del camp de l'equip.

Per això sap greu que el jugador, que s'havia consolidat a la plantilla i que fins i tot havia atret les mirades dels grans de la Lliga, s'hagi d'acomiadar de la temporada per culpa d'una topada desafortunada. Per culpa de la fractura, el de Badalona ho té molt complicat per reaparèixer abans del final de curs ja que estarà un mínim de dos mesos de baixa.

El futur d'Osvaldo, a final de temporada

El director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, ha explicat que el club blanc-i-blau estudiarà a final de temporada si es queda en propietat el davanter italoargentí Dani Osvaldo, cedit pel Bolonya. "El club ha de fer l'anàlisi a final de temporada. Per parlar ara de si el comprarem o no és d'hora. És un bon jugador i se li està donant confiança perquè demostri el seu bon nivell i penso que ho està fent", ha reconegut.

Per la seva banda, Osvaldo, que després dels seus dos gols contra el Sevilla ja és el màxim artiller blanc-i-blau a la Lliga amb quatre dianes empatat amb Joan Verdú, ha assegurat que no vol marcar-se una xifra en concret i ha afegit que tampoc el preocupa la lluita per ser el "pichichi" de l'equip.

Osvaldo, que va debutar el passat 16 de gener amb l'Espanyol contra l'Osasuna, marca un gol cada 167 minuts i està responent a les expectatives generades amb el seu fitxatge. "M'agradaria quedar-me a l'Espanyol", ha reconegut el futbolista, que està cedit pel Bolonya. "Dependrà del que faci al camp. Espero seguir aprofitant les oportunitats que em dóna l'entrenador i ajudar l'equip a aconseguir bons resultats", ha remarcat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut