Jaume Peral, nou director de TV3

Assumeix el càrrec amb el repte de mantenir el lideratge. El seu nomenament l'ha aprovat aquest matí el consell de govern de la CCMA

RedaccióActualitzat

El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha aprovat el nomenament de Jaume Peral com a nou director de TV3, en substitució d'Eugeni Sallent, que va anunciar que deixava el càrrec aquest dilluns.

Jaume Peral és periodista, i ha tingut diverses responsabilitats en els mitjans públics: coordinador de Catalunya Informació quan es va crear l'emissora, i posteriorment cap d'Informatius de Catalunya Ràdio.

Fins avui ha estat cap d'Informatius de TV3, una tasca que ha exercit durant els últims gairebé 4 anys. En aquest període, s'han renovat a fons els Telenotícies i els Serveis Informatius de TV3 han mantingut el lideratge d'audiència, ampliant fins i tot l'avantatge amb la resta d'ofertes informatives.

Jaume Peral assumeix la direcció en un moment en què TV3 encadena 6 anys consecutius de lideratge, el període més llarg de la seva història, que ha coincidit també, per cert, amb una època d'importants restriccions al pressupost. Per tot plegat, el nou director agafa l'encàrrec com un repte.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut