Imatge d'arxiu de Jaume Balagueró al festival de cinema de Venècia. (Foto: Reuters)
Imatge d'arxiu de Jaume Balagueró al festival de cinema de Venècia. (Foto: Reuters)
Texas

Jaume Balagueró estrenarà la seva última pel·lícula al prestigiós Fantastic Fest d'Austin

El prestigiós festival de cinema fantàstic d'Austin, als Estats Units, estrenarà la nova pel·lícula del director català Jaume Balagueró. La ciutat texana serà el primer lloc on es podrà veure "Mientras duermes", un "thriller" de terror rodat a Barcelona i protagonitzat per Luis Tosar, que interpreta un porter que es dedica a conèixer els hàbits dels veïns del seu l'edifici. Al repartiment també hi figuren Alberto San Juan i Marta Etura.

Actualitzat
El Fantastic Fest d'Austin es farà entre el 22 i el 29 de setembre. Balagueró, una vegada hi hagi presentat "Mientras duermes", es desplaçarà al Festival de Sitges, on també s'hi projectarà la pel·lícula. Està previst que la nova cinta de l'autor de "REC" s'estreni comercialment el 14 d'octubre.

Jaume Balagueró va debutar amb la pel·lícula de terror "Els sense nom" i el seu segon treball, "Darkness", va ser tot un èxit a Espanya i també als Estats Units, on es va estrenar en 1.700 pantalles, convertint-se en una de les pel·lícules més vistes en aquell país en el seu primer cap de setmana d'estrena. Un altre dels seus grans èxits és "REC" i "REC 2", codirigides amb Paco Plaza.
Anar al contingut