Aturats dos desnonaments a Barcelona després de la crida de dos regidors de l'equip de govern a les xarxes

El tinent d'alcalde Jaume Asens i la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, van fer la crida al seu compte de Twitter

RedaccióActualitzat

Aquest dijous al matí s'ha aconseguit aturar dos desnonaments a Barcelona gràcies a la pressió que han fet diversos ciutadans que havien estat convocats a la xarxa. Mentrestant, tècnics de l'ajuntament intentaven negociar amb la procuradora i l'administrador de finques per arribar a un acord "in extremis".

El tinent d'alcalde de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, i la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, van piular aquest dimecres demanant ajuda per aturar aquests desnonaments. La crida els ha funcionat ja que finalment s'han suspès i la comitiva judicial ha firmat un ajornament.

Tots dos aprofitaven l'altaveu de la xarxa per informar que aquest dijous al matí es produirien dos desnonaments i afegien que "havia estat impossible trobar una solució". Tant Asens com Pin aportaven també l'adreça del domicili en qüestió per fer una crida a concentrar-se davant dels habitatges afectats per fer pressió:

La regidora Gala Pin ha utilitzat també la xarxa per agrair la col·laboració aconseguida:

Asens també ha aprofitat per explicar que des del mes de novembre s'han pogut suspendre "150 desallotjaments". El tinent d'alcalde explicava que "només" en aquesta setmana s'ha trobat solució per 6 casos.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut