Motor

Jaume Alguersuari acaba la seva carrera com a pilot: "He perdut la passió pels cotxes"

El pilot barceloní, de 25 anys, explica que ja no té il·lusió. "Alguna cosa dins meu em diu que és moment d'agafar un camí nou", diu

Actualitzat

Jaume Alguersuari ha anunciat aquest dijous en conferència de premsa que als 25 anys ja no continuarà la seva carrera com a pilot professional. Enrere queda una dècada llarga dedicat a la competició del motor, que va tenir el seu punt culminant en la seva participació al Mundial de Fórmula 1, del 2009 al 2011.

El dia del seu debut, el Gran Premi d'Hongria del 2009, Alguersuari es va convertir en el debutant més jove de la història, amb 19 anys i 4 mesos, un rècord superat recentment per Max Verstappen, que es va estrenar amb 17 anys i 5 mesos.

En total, el pilot barceloní va participar en 42 curses amb Toro Rosso i va obtenir dos setens llocs com a millor posició. Alguersuari corria la temporada passada a la Fórmula E, tot i que no va prendre part en la última cursa de la temporada després de patir un desmai.

"Decideixo parar perquè és un moment de canvi. Hi ha alguna cosa dins meu que em diu que és moment d'agafar un camí nou perquè crec que he perdut la passió pels cotxes. He perdut l'amor per aquesta nòvia que m'ha acompanyat durant aquests anys", ha comentat. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut