JARC denuncia que la producció de Vedella de Girona ha disminuït un 40% en 5 anys tot i que el consum de carn ha augmentat

Girona.- El sindicat Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) ha alertat que des de l'any 2002 la producció de Vedella de Girona ha disminuït un 40% mentre que el consum d'aquest tipus de carn ha augmentat entre 300 i 400 grams per persona. El president de JARC a les comarques gironines, Pere Rubirola, considera que això es deu a l'alt índex de carn procedent d'altres països que hi ha al mercat i a les exigències per part de l'administració que fan que la producció s'encareixi però que no es pugui recuperar en el preu final.
JARC denuncia que la producció de Vedella de Girona ha disminuït un 40% en 5 anys tot i que el consum de carn ha augmentat

JARC denuncia que la producció de Vedella de Girona ha disminuït un 40% en 5 anys tot i que el consum de carn ha augmentat

Girona.- El sindicat Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) ha alertat que des de l'any 2002 la producció de Vedella de Girona ha disminuït un 40% mentre que el consum d'aquest tipus de carn ha augmentat entre 300 i 400 grams per persona. El president de JARC a les comarques gironines, Pere Rubirola, considera que això es deu a l'alt índex de carn procedent d'altres països que hi ha al mercat i a les exigències per part de l'administració que fan que la producció s'encareixi però que no es pugui recuperar en el preu final.