Jamiroquai en un moment del concert que s'ha celebrat aquesta nit al Poble Espanyol.
Barcelona

Jamiroquai presenta el seu nou àlbum davant un públic entusiasmat

Davant 5.000 seguidors entusiasmats, Jamiroquai ha ofert un recital al Poble Espanyol que ha servit per presentar alguns temes del nou treball del grup i setè àlbum d'estudi, "Rock Dust Light Star". No han faltat, però, èxits que han marcat els prop de 20 anys de trajectòria del grup i que han fet ballar fins a l'esgotament els assistents. És el cas de "Canned Heat", "Deeper Underground" o "Cosmic Girl". Feia dies que estaven esgotades les entrades per al concert.

Actualitzat
La Plaça Major del Poble Espanyol s'ha omplert en un concert que ha començat quan han sonat les primeres notes de "Rock Dust Light Star", tema de l'últim disc de Jamiroquai. El concert, de prop de dues hores de durada, ha estat sobretot una celebració de la trajectòria de la banda. El públic ha esclatat en crits i aplaudiments quan han sonat temes com "Little L", "Canned Heat", "Cosmic Girl" o una llarguíssima versió de "Love Foolosophy", que ha començat amb una part acústica.

El concert d'aquest diumenge s'emmarca en un "tour" que únicament farà parada a l'estat espanyol a Màlaga (3 d'agost) i a Eivissa (7 d'agost), fet que ha generat molta expectació per part dels fans de la banda que s'han aplegat a la capital catalana.

Jamiroquai, amb un estil que els experts han definit de barreja de funk, acid jazz i disco i que ha marcat i revolucionat la música de ball en les darreres dues dècades, no actuava a Catalunya des de l'any 2005 en un concert al Fire Festival Roses (Alt Empordà).

La programació de concerts que ha ofert el Poble Espanyol aquest mes de juliol demostra que "en la varietat s'hi troba el gust", aspecte que s'ha vist amb què Moby no té res a veure amb la mítica banda de rock dur ZZ Top, amb els seus barbuts al capdavant, o la petita del clan Jackson, Janet Jackson, que va actuar a Barcelona el passat 12 de juliol.


Anar al contingut