Barcelona

Ja t'has canviat al Chrome?

El passat 2 de setembre, Google va presentar en societat la seva nova joguina, el navegador Google Chrome. Diuen que és millor que tot el que hem vist fins ara. No obstant, els usuaris més experts ja li han trobat un punt fosc.

Actualitzat
Quan la notícia es va conèixer milions de persones se'l van descarregar per comprovar les excel·lències que predicaven els seus creadors: que si és més senzill que la resta dels navegadors que coneixem fins ara, que si té un disseny net, que si és codi obert, que si té pestanyes independents per no perdre la navegació en cas d'un error o web molt pesada, etc.

Juntament amb la possibilitat de tenir un nou navegador al nostre ordinador, explorar-lo i comparar-lo fins al final, també va sortir el debat de si Chrome li faria ombra al ja ben establert Mozilla Firefox o l'hegemònic Internet Explorer. Diuen que també és una estratègia de Google perquè ningú entri a les seves pàgines des de Microsoft.

Al marge de tot això, durant el dia de l'estrena els usuaris més experts d'internet, que se'l van descarregar i provar durant hores, ja van trobar un punt fosc: a la seva llicència s'explicitava que si feies servir Chrome concedies a Google dret sobre qualsevol cosa que publiquessis amb ell. La polèmica es va desfermar en blogs, webs i fòrums. Per sort, els responsables de la companyia van corregir-ho ràpidament.

En qualsevol cas, el debat està servit: Ja t'has canviat al Chrome? Et funciona tan ràpid i bé com es publicita? Creus que farà fora del mercat els navegadors existents ara?
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut