Ja Tenim Equip torna a premiar el més matiner

<b>NEO79</b> és el primer guanyador de la segona jornada. En una altra setmana d'empats al capdavant, l'entrenador més matiner va fer jugada... Dilluns al migdia! El DVD gravador fa una setmana que ja tenia amo, conseqüència de la plaga de lesions del Barça.
Ja Tenim Equip torna a premiar el més matiner

Ja Tenim Equip torna a premiar el més matiner

NEO79 és el primer guanyador de la segona jornada. En una altra setmana d'empats al capdavant, l'entrenador més matiner va fer jugada... Dilluns al migdia! El DVD gravador fa una setmana que ja tenia amo, conseqüència de la plaga de lesions del Barça.
Actualitzat
Els entrenadors blaugrana saben que Rijkaard no té més per escollir. NEO79 va ser un dels catorze entrenadors blaugrana que van encertar l'alineació, el 3-0 i que van apostar per Deco o Ronaldinho com a golejadors. I amb la seva victòria aquesta jornada, ens dóna una primera lliçó: en temps de lesions, com més aviat feu jugada més probabilitats teniu d'endur-vos el DVD gravador. Potser a hores d'ara ja tenim un guanyador potencial de la 21a jornada! El segon classificat, xibiru, va fer jugada dilluns al vespre. Massa tard. Les opcions de Deco i Ronaldinho com a golejadors han estat les més segures. Per guanyar amb Eto'o, el camerunès havia d'haver marcat més d'un gol, a causa del gran nombre d'entrenadors que el van seleccionar. Segona lliçó: consulteu el valor dels golejadors abans de fer jugada. Luxemburgo presenta el seu equip de gala Després de diverses proves, sembla que el Reial Madrid ja té un onze titular amb què els entrenadors madridistes poden guiar-se. L'arribada de Gravesen ha tancat les portes a Guti i Solari i, de moment, cap galàctic haurà de veure's a la banqueta. L'equip es veu reforçat després del 3-1 al Mallorca, tot i el patiment. Per la seva banda, l'Espanyol de Lotina va veure com la seva bona línia de resultats quedava frustrada a la Corunya (4-1); una jornada difícil per als entrenadors blanc-i-blaus, ja que titulars com Óscar Serrano o Dani es van quedar finalment a la banqueta. Segueix el pols entre Gabri i Deco En la classificació de Míster Regularitat els entrenadors blaugrana Gabri i Deco segueixen el seu pols, amb un marcador provisional de 144 a 134. Chulapo i kamenifi segueixen sent el primer madridista i el primer espanyolista, respectivament. I la més espectacular aquesta jornada ha estat una blaugrana, Laia. Cinc-cents crèdits donen per a molt!