Un tren de Renfe circulant.
Continuen els retards en diverses línies de Rodalies Renfe.
Catalunya

Ja s'ha restablert la circulació per les dues vies entre les estacions de Sant Vicenç de Calders i Torredembarra

Renfe acaba d'informar que els trens de les línies R14, R15 i R16 que comuniquen les Terres de l'Ebre i Tarragona amb Barcelona circulen per via única i acumulen 20 minuts de retard en els dos sentits. Aquest problema també afecta un tren Euromed que enllaça Barcelona amb València.

RedaccióActualitzat

Renfe acaba d'informar que ja s'ha restablert la circulació per les dues vies entre les estacions de Sant Vicenç de Calders i Torredembarra, un tram on s'havia registrat una avaria a la catenària. Ara els trens de les línies R14, R15 i R16 ja funcionen amb el seu horari habitual.

Els trens que encara acumulen 15 minuts de retard són els de la línia R4 per un problema a la infraestructura entre les estacions de Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat.

I és que aquest matí hi ha hagut retards en diverses línies de Rodalies Renfe per l'avaria a la catenària entre les estacions de Sant Vicenç de Calders i Torredembarra.

Cap al migdia els trens de les línies R14, R15 i R16 que comuniquen les Terres de l'Ebre i Tarragona amb Barcelona encara circulaven per via única i acumulaven 20 minuts de retard en els dos sentits.

Aquest problema amb la catenària també ha afectat un tren Euromed que enllaça Barcelona amb València. Ha quedat aturat entre Sant Vicenç de Calders i Torredembarra i els passatgers els traslladaran a un altre comboi de llarga distància cap a les 11 del matí. Els passatgers d'aquest Euromed arribaran al seu destí dues hores i mitja més tard de l'horari previst.

 

Anar al contingut