Estats Units

Ja es pot saber si han llegit el teu missatge a WhatsApp amb el doble "check" blau

El doble "check" que t'avisa de l'enviament del missatge es torna blau quan la persona el llegeix

RedaccióActualitzat

Novetats a WhatsApp. Des d'ara ja es pot saber si han llegit el teu missatge amb el doble "check" blau. És a dir, al clàssic doble "check", que t'avisa de l'enviament del missatge, es torna blau quan la persona el llegeix.

Tot i així, l'usuari de l'aplicació podrà decidir si vol que el doble "check" blau sigui visible, tal com ja passa amb la possibilitat de no mostrar quina és l'última hora en què t'has connectat. Ara bé, si no et poden veure a tu, tu tampoc podràs veure si els altres han llegit el teu missatge.

El "doble check blau" se suma al doble "check" als xats de grup. Amb la darrera actualització del servei de missatgeria instantània, la notificació de si has rebut un missatge també està disponible en els xats de grup, i no només a les converses entre dues persones. Quan apareguin els dos símbols de "vist" voldrà dir que tots els integrants de la conversa han rebut el missatge.

Qui no vegi els canvis és que encara no han actualitzat el servei de missatgeria i només ho ha de fer.

Tot i que la companyia ja va anunciar fa uns mesos que ho posaria en marxa, aquesta novetat ha aixecat molta polseguera a la xarxa. Molts usuaris de l'aplicació de missatgeria critiquen que això suposa un pas més en la pèrdua de privacitat.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut