Berlín

Isabel Coixet tornarà a participar en la Berlinale

La directora catalana Isabel Coixet competirà per segona vegada a la Berlinale, a la secció oficial, amb la seva nova pel·lícula, "Elegy", protagonitzada per Penélope Cruz. Així ho va anunciar el director del Festival de Cinema de Berlín, Dieter Kosslick. La 58a edició del certamen es farà entre el 7 i el 17 de febrer i començarà amb la pel·lícula "Shine a light", de Martin Scorsese, amb els Rolling Stones com a protagonistes. Un altre plat fort de l'edició és el debut de la cantant Madonna com a directora de cinema.

Actualitzat
El director del Festival Internacional de Cinema de Berlín, Dieter Kossick, ha fet públiques algunes de les pel·ícules que aniran a concurs però encara falten per conèixer un terç dels nominats. Entre les participants hi ha "Elegy", el nou film d'Isabel Coixet, que haurà de competir amb les produccions franceses "Julia" i "Lady Jane", d'Erick Zonca i Robert Guédiguian; "Elite", del brasiler José Padilha; la britànica "Happy go lucky", de Mike Leigh, i "Lake Tahoe", del mexicà Fernando Eimbacke.

Aquest serà la segona vegada que Isabel Coixet opta a l'Ós d'Or alemany. Ja hi va participar el 2002 amb l'exitosa "Mi vida sin mí", que va aconseguir un dels premis independents. "Elegy", el seu nou treball està basat en la novel·la "The dying animal", de l'escriptor Philip Roth. El film, de producció nord-americana, l'interpreten Penélope Cruz i els actors Ben Kingsley i Dennis Hopper.
Anar al contingut