Barça

Isaac Cuenca confirma des d'Andorra que Tito Vilanova compta amb ell la pròxima temporada

Isaac Cuenca ha estat el protagonista de l'acte de clausura del campus de futbol que se celebra cada estiu a Andorra. El jugador del Barça, que encara anava amb crosses perquè es recupera d'una operació en un genoll, no ha volgut valorar l'indult federatiu a Mourinho, però ha confirmat que ha parlat amb Tito Vilanova i que aquest li ha dit que compta amb ell per la pròxima temporada.

Actualitzat
Isaac Cuenca ha estat el protagonista de l'acte de clausura del campus de futbol que es fa cada estiu a Andorra. El jugador del Barça, que encara anava amb crosses perquè es recupera d'una operació en un genoll, no ha volgut valorar l'indult federatiu a Mourinho, però ha confirmat que ha parlat amb Tito Vilanova i que aquest li ha dit que compta amb ell per la pròxima temporada.

Isaac Cuenca ha aprofitat per respondre les preguntes dels nens que han participat en el campus d'estiu i ha atès els mitjans de comunicació. L'extrem blaugrana ha lamentat l'adéu de Pep Guardiola però ha valorat de forma positiva la nova etapa amb Tito Vilanova com a tècnic. "Cada entrenador és diferent. Cadascun vol un tipus de jugadors, però de moment Tito m'ha dit que compta amb mi. Estic content", ha reconegut.

Centrat en la seva recuperació

L'extrem reusenc, que encara està recuperant-se d'una lesió al genoll, ha posat de manifest les ganes de començar el nou curs. "El més important primer és recuperar-se bé del genoll. Espero estar com més aviat millor amb l'equip per poder ajudar-lo i fer bons partits", ha comentat el reusenc, que és un dels 14 futbolistes del primer equip citats pel cub blaugrana per començar la pretemporada dilluns, 16 de juliol, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Anar al contingut