Imatge d'arxiu de la banda Iron Maiden durant un concert (Foto: ironmaiden.com)
La llegendària banda recalarà a Barcelona i Madrid (Foto: ironmaiden.com)
Barcelona

Iron Maiden actuarà a Barcelona en el Sonisphere Festival

Ho farà el dissabte 1 de juny, al Parc del Fòrum de Barcelona. Un dia abans actuarà a Madrid. La venda d'entrades començarà el 23 de gener.

RedaccióActualitzat
La cinquena edició del Sonisphere a Espanya tindrà Iron Maiden com a cap de cartell en un festival itinerant que tindrà lloc el dissabte 1 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona i, un dia abans, el divendres 31 de maig, al recinte de l'Auditori Miguel Ríos de  Rivas-Vaciamadrid.

La llegendària banda recalarà a les dues ciutats dins de la seva gira "Maiden England", un tour que mostrarà la banda recreant el xou escènic que va portar a terme al "Seventh Son of a Seven Son Tour" del 1988 i  interpretant moltes de les llegendàries cançons d'aquella gira i del concert publicat en VHS el 1989 "Maiden England", que precisament dóna nom a aquesta nova gira.

A més d'Iron Maiden, el festival ha confirmat també Danzig, Avantasia, Ghost, Terra Santa, Xarxa Fang, October  File i Voodoo Six, bandes que actuaran tant el 31 de maig a Rivas-Vaciamadrid com l'1 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona.

Les entrades de dia sortiran a la venda dimecres que ve, 23 de gener, a un preu de 54 euros (més despeses) per ciutat per als primers 2.000 tiquets venuts.

En fer-se només una jornada a cada ciutat, la cinquena edició del Sonisphere a Espanya no tindrà zona d'acampada en cap dels dos llocs.
Anar al contingut