Actualitat blanc-i-blava

Iraizoz i Rufete tornen a la feina i a Valverde ja només li falten els brasilers

A Valverde ja només li falten els jugadors brasilers, després que aquest divendres s'han incorporat als entrenaments Gorka, Rufete, Kameni, Pandiani i Zabaleta. D'altra banda, l'Espanyol i l'Ajuntament de Sant Adrià estan negociant la requalificació d'una part de la ciutat esportiva que el club va inaugurar el 2001. La zona afectada és l'aparcament i l'àrea d'oficines on es preveu construir unes 800 vivendes.

Actualitzat

La plantilla de l'Espanyol segueix recuperant efectius després de les vacances de Nadal i ja s'han entrenat Rufete i Gorka Iraizoz, que van tenir un dia més de festa després de jugar amb les seves seleccions. Qui segueix entrenant-se amb l'Espanyol és Jonathan Soriano, que avui mateix ha conegut la seva cessió fins a finals de temporada al Poli Ejido. Valverde no vol que els seus jugadors es relaxin i ha fet entrenar l'equip aquesta tarda i demà al matí. En la sessió d'aquesta tarda, ja hi han estat presents Kameni, Pandiani i Zabaleta. Encara no s'entrenen perquè allarguen les vacances els brasilers Costa, Fredson i Jônatas.

Requalificació ciutat esportiva

D'altra banda, l'Espanyol i l'Ajuntament de Sant Adrià estan negociant la requalificació d'una part de la ciutat esportiva que el club va inaugurar el 2001. La zona afectada és l'aparcament i l'àrea d'oficines on es preveu construir unes 800 vivendes. Així, el club no veurà afectats directament els seus camps d'entrenament i es podrà continuar entrenant amb normalitat. L'operació urbanística reportarà grans beneficis a l'Espanyol i ajudarà a rebaixar l'actual deute del club i fer front a la forta inversió que haurà de fer el pròxims anys per pagar els 39 milions d'euros del nou estadi de Cornellà-el Prat. 
 

Anar al contingut