Ambulància davant la piscina de Ripoll
Ambulància davant la piscina de Ripoll
Girona

Investiguen una monitora i el responsable de la piscina de Ripoll per la mort de la nena

L'autòpsia ha confirmat que la nena de 4 anys de Campdevànol va morir ofegada

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra veuen delicte en la mort de la nena de 4 anys que es va ofegar divendres, a la piscina municipal de Ripoll. Aquest matí han entregat als jutjats els resultats de la investigació, en la qual consideren autors d'un delicte d'homicidi imprudent greu amb resultat de mort el responsable de les instal·lacions i una de les monitores.

Tots dos són treballadors de l'ajuntament de Ripoll, que no té intenció de prendre mesures contra ells mentre que els jutges no s'hi pronunciïn.

Els jutjats de Ripoll, de moment, no han imputat ningú.

Ningú s'explica els fets

Des de dissabte han declarat una dotzena de persones, entre les quals algun usuari de la piscina. Els dos investigats van fer-ho dues vegades.

En el moment del succés, fins a nou persones, entre professors i socorristes, vigilaven l'activitat dels nens. Tot plegat va passar a quarts de dotze del migdia. Quan els monitors ja recollien es van adonar que la nena no era amb el grup i la van veure surant a la piscina.

Quan la van trobar ja no es va poder fer res per salvar-li la vida.

L'autòpsia ha confirmat que la nena va morir ofegada. Segons l'informe, els metges van trobar una important quantitat d'aigua als seus pulmons.

A Campdevànol, d'on era la nena, avui es viu l'últim dia de dol oficial. Els responsables de l'escola Pirineu han de comunicar aquestes pròximes hores si mantenen o suspenen les activitats que feien a la piscina de Ripoll.

Anar al contingut