Investiguen una agressió sexual múltiple a una menor a la sala Razzmatazz de Barcelona

Els Mossos identifiquen els presumptes autors

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra estan investigant una possible agressió sexual múltiple que hauria patit una menor d'edat a l'interior de la sala Razzmatazz de Barcelona.

Els Mossos han identificat els presumptes autors, després que els responsables de la sala han entregat les imatges d'accés a aquesta zona per facilitar la investigació. De moment, no hi ha detinguts.

Segons la denúncia de la jove, els fets van passar dissabte a la matinada al "backstage" de la discoteca, una zona reservada als artistes i els seus convidats.

El codirector i gerent de la sala Razzmatazz, Lluís Torrents, assegura que la matinada de dissabte hi havia una gran activitat de concerts a la sala:

"Vam tenir dos concerts a la tarda, més la nostra sessió de clubs. Teníem concerts i actuacions en directe, més tots els discjòqueis que actuaven. Teníem quatre sales obertes, per tant, hi havia una quantitat d'artistes important repartits per tota la sala als dos 'backstage' que tenim."

Els responsables ja havien assegurat que creien que que seria fàcil identificar els responsables de la suposada agressió:

"Tenim càmeres que graven qui entra i qui surt de tots els camerinos, més les càmeres que tenim a tots els accessos a la sala, i, evidentment, els hem passat la relació de tota la gent i tots els artistes que han passat per allà. Ells van venir a la tarda a mirar les gravacions. S'han emportat totes les gravacions, de manera que jo crec que això ho resoldran aviat, perquè ha de ser bastant fàcil identificar qui entra i qui surt."

 

La sala també ha distribuït un comunicat:

 

En aquest comunicat, la sala destaca que col·labora amb No Callem, un protocol contra els assetjaments i les agressions sexuals als locals d'oci impulsat per l'Ajuntament de Barcelona.

ARXIVAT A:
Policia NacionalAgressió sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut